Juklappar – Check!

Nu är äntligen julklapparna klara, så galet skönt! Hade två kvar stycken att fixa men tog mig i kragen och åkte in till ett hysteriskt Birsta och fixade de sista, gruvsamt men hyfsat nöjd efteråt.

Såg elva stycken orrar i ett träd inte alls lång hemifrån när jag var på väg till Birsta 🙂

Nu ska allt slås in men är jag bara inte ute i sista sekund så tycker jag faktiskt att det är lite mysigt att slå in julklappar 🙂 Julfixet här hemma är också klart, återstår bara julgran och lite handling av mat men det tänker jag göra på nätet så det bara är att hämta påsarna färdigpackade på ICA till veckan.

Kallt satan har det varit sista två dagarna så det var skönt att komma hem in i värmen efter Birstaturen. Magnus hade eldat i bägge kakelugnarna och det sprakade i vedspisen. Lite bättre värme inomhus vore i och för sig önskvärt men nu bor vi i ett gammalt hus så nån ”lägenhetsvärme” är inte att förvänta sig, mysigt ändå <3 Vi värmde oss med lite 2016-glögg i våra fina nya glöggmuggar med harar på…

… o så en skål med varma goda Västenbottenoliver!

En liten aptitretare innan det är dags för middag 🙂 

Bettan & Lilla lysmasken Ethel myser tillsammans <3 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.