Saker ska bara funka!

Plötsligt blir det bara sudd när jag tar bilder och det kan göra mig galen! Kameran är på tok för ny för att börja jäklas redan nu, så himla konstigt. Sån besvikelse när man kommer hem o tror att man har massa fina bilder o så får man slänga 98% o övriga 2% är också de suddiga men går väl typ att användas… Eller inte…

Ethel
Elsa
Signe
Tyra

De gula hundarna funkar så länge de står stilla men så fort de börjar röra sig blir det sudd. De svarta fungerar inte ens när de står stilla. Det är svårt med svarta hundar men det har ju fungerat förut. 

Fin morgonorre i topp

Sånt här ska bara fungera, inge krångel. Tror jag ska sätta mig framför tv:n och sura, tröstäta ostkrokar o dricka Trocadero en stund så blir det bättre sen 🙁

One thought on “Saker ska bara funka!

  1. Kattis says:

    Inte kul när det krånglar, är det inte bara någon inställning du kommit åt. Jag brukar råka ut för det om jag har kameran i väskan t ex och håller på och tar upp den fram och tillbaka.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.