Kyla!!!!

Tänk att jag blir lika chockad varje år när första riktiga kylan kommer. Bettan och jag åkte till en ny mark i morse som Krister har, den ligger drygt en timme hemifrån. Termometern låg under -10 men för mig kändes det som det var -25 och jag klädde mig därefter, tur var det för utan elden som Krister gjorde så hade jag nog tamigtusan frusit ihjäl 🙂

Krister ”The Iceman”

Kallt men magiskt vackert!

Harspår var det gott om…

… men Bettan hade en sån där dag då hon tror att hon är en labbe, är mer intresserad av att vara med oss samt ha koll på vad vi har för gott pålägg på mackorna som ligger i ryggsäcken. Hon kom igång på slutet och hittade hare  men tyvärr på fel mark så vi fick åka dit med bilen och hämta henne. Det var vasst i backen idag och tassarna såg slita ut så vi bröt efter att vi hämtat tillbaks henne och styrde kosan hemåt igen.

Alla har vi bra dagar och mindre bra dagar, så även våra hundar 🙂 Bettan har ändå verkligen kommit igång fint den här säsongen och jag tror jag ska anmäla henne till ett prov nu, såååå spännande!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.