Valpmys och vardag!

Tidigt i lördags morse åkte Magnus och jag till Uppsala för att titta på smågullen och försöka få en känsla för vem som skulle passa Magnus bäst. Det är fyra fina tikar som är otroligt jämna och det är verkligen jättesvårt. Tillslut så pekade vi ut två st som i lördags hade det där lilla extra, nu lämnar vi över till Helena och Fredrik att fatta sitt beslut 🙂 Vi blev så himla uppslukade av dessa små underverk så mycket bilder blev det inte, panikknäppte några precis innan vi åkte hem 🙂

Åh, vad vi längtar!!!!

Idag är det måndag igen och för första gången på väldigt länge så kände jag inspiration och iver att direkt när jag kom hem ge mig ut i solen med hela gänget, den energin har helt enkelt inte funnits när jag kommer hem efter jobbet, Skyndade mig att fixa lite inne så inte energin skulle hinna ebba ut och en liten stund efter kom vi ut, så skönt!!!

Att ta en selfie med en stövare är baskemig inte det lättaste 🙂

En orrtupp som inte vill vara med på bild, vände rumpan åt oss när kameran kom fram 🙂

Blev lite full i skratt åt vår fina blomkärra som numer ser ut så här….

…. från att i somras sett ut så här 🙂

Det är en viss kontrast mellan årstiderna och alla har de sin tjusning!

Nu är vi hemma igen – ljusen är tända, det knastrar gott i vedspisen och i en av kakelugnarna. Hundarna mår gott och snart är det dags att fixa middag, till både människor och djur 🙂

Bettan & Nisse
Suddiga Signe, Tyra (som ligger i mitten men knappt syns) och Elsa <3

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.