Valpar!

Nu var det länge sedan vi hade valpar här hemma, typ ett år och åtta månader sista kullen föddes. Att vi inte tagit nån fler kull efter det beror främst på mitt mående, att lida av utmattningssyndrom och kombinera det med en kull valpar är inte så optimalt. Många tror att valparna sköter sig själva men det är en väldig massa jobb bakom, det är liksom inte ”bara och”…. Längtar tills det är dags nästa gång och går allt bara som det ska och jag fortsätter gå framåt i min rehabilitering som planerat så kan det hända att det kommer ett gäng Tyrabebisar under våren. Men… Bara om jag känner att kraften finns 🙂

Fem av nio Signe/Morr-barn <3
O där tittar en sjätte upp <3
Lill-Elsa som jag valde att behålla, gissningsvis ca sju veckor på bilden 🙂
SötElsa som nu blivit stortjej och så vackra mamma Signe.

Så är planen när det gäller valpar från oss men Magnus har också planer som blir verklighet om prick två veckor. Han ska då hämta hem sin lilla Etel som är uppfödd hos Reedsweper´s Gundogs, det ska verkligen bli så roligt och så himla spännande. Kul för Magnus att få någonting nytt att jobba med eftersom Jaffa har flyttat hem till Fanny men också roligt att få in lite nytt i Mias och min uppfödning. På lördag tar Magnus och jag en dagstripp till Uppsala och tittar på de små underverken som då nästan är sju veckor <3 Kan garantera att foton kommer 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.