Skulle ha köpt en lott igår!

Jag har sett några lodjur under åren men aldrig lyckats få dem på bild – igår fick jag äntligen chansen!!! Det var tur jag inte hade nån bil bakom mig för då har jag antagligen ställt till med en olycka, blev helt enkelt så till mig när jag såg lodjuret bredvid vägen så jag bara ”grisnitade”. Att börja fippla efter systemkameran som låg bredvid mig på passagerarsätet försökte jag mig inte ens på då jag vet hur snabbt de försvinner, tog mobilkameran och fick några suddiga bilder genom bilrutan:-)

Herre jäklars viken puls jag fick och är så himla lycklig, den turen tror jag bara man har en gång i livet – skulle nog ha köpt en lott igår 🙂

Det börjar sakta men säkert att närma sig jul och jag längtar tills jag kan börja julpynta hemma. Senaste åren har vi bott så trångt vilket gjort att inte inspirationen funnits. Men nu är vi äntligen på plats, första julen i vårt fina hus och i år ska vi dessutom ha julgran 🙂 Delade med mig av lite bilder på övervåningen i somras (se Mysigt), här har vi nedervåningen.

Vi börjar med köket utifrån lite olika vinklar.

Vardagsrummet…

… och hundrummet…

Hallen och toaletten har jag visat förut så det utelämnar jag 🙂 Lite fix kvar på nedervåningen också som tex att måla murstock, lister på skåpen i köket samt lister längs med kakelkanterna. Det får blir ett vinterprojekt!

Var på Hem Fina Hem efter jobbet och handlade en present till en kompis som nyss fyllt 40, hittade då även de här tre fina kissemissarna som jag blev helt förälskad i!!! De fick sin plats i två av fönstren i vardagsrummet här hemma 🙂

Ha nu en trevlig helg, det ska vi ha!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.