Lite ditt & datt

Hösten rullar på och för min del kan den få fortsätta göra det, jag känner inte alls någon längtan efter snö i år. Eller liiiite snö kan det få komma så hararna vill komma fram bättre men inga mängder. Hararna trycker ganska hårt nu när de är vita och fina men backen är alldeles brun, inte lätt för en stövare. Sist vi var ut så var Elias mycket mer intressant för Bettan än att springa runt i skogen och jobba 🙂

Haha, det var lite ömsesidig skräckblandad förtjusning men Bettan skötte sig bra, hon var så försiktig och fin med Elias. Elias har fyllt tre år och blivit storkille, naturligtvis skulle treårspresenten följa med på jakten.

Lillebror Linus passade vi också på att fira samtidigt som Elias då även hans födelsedag började närma sig.

Elias, Regina och lilla Linus. I bilden finns det faktiskt ett litet liv till men det syns inte på bilden… En liten kille är det som vi kommer få se mer av i januari <3

Förutom barnkalas och jakt så är det väl ungefär som vanligt här hemma i Ravansböle, mer jakt och hundträning. Elsa har blivit tonåring och vad det innebär vet vi ju, trotsig och ”jag vet bäst”… Suck, bara o backa tillbaks och återigen visa vem som bestämmer och faktiskt har bästa kollen. Men söt är hon och har en fantastisk härlig attityd, hon kommer bli riktigt bra!

Elsa till höger och brorsan Emil till vänster

Nu är det kväll, Magnus är i verkstan och lagar sin bil och jag sitter i köket med tända ljus och googlar på solresor. Det var inte länge sen vi var iväg men åååååh vad jag skulle vilja åka nu!!!! Tyvärr har Magnus slut på sin semester så det går inte men drömma kan man alltid göra 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.