Tillbaks till verkligheten!

Efter sex månaders sjukskrivning så kom äntligen dagen då det var dags att i väääldigt lugn takt börja arbeta igen, jag har kört 25% sedan den 1 oktober och enligt planen som vi gjort så borde jag vara tillbaks på 100% till början av april. Det känns så bra och jag är verkligen jättepeppad! Naturligtvis är det vansinnigt jobbigt för skallen som inte riktigt fungerar som den ska än så eftermiddagarna tillbringas hittills oftast i soffan sovandes. Men jag var förberedd på det – helt normalt och det kommer bli bättre :-).

Nu ser jag bara framåt och jag ska verkligen ge allt för att skapa de bästa förutsättningarna för att få tillbaks den där förlorade gnistan på riktigt och jag känner att jag är på god väg.

Det har varit stendött på bloggen sedan i juli och naturligtvis så har det hänt en hel del sedan dess som jag skulle kunna skriva en hel roman om men jag låter bli det. Det som har varit har varit… Nu njuter vi av hösten jag och Magnus. Hösten är bästa årstiden av dem alla, helt galet vackert och högsta dosen av energipåfyllning 🙂

Vårt fina paradis!
En höstväg i Edsele 🙂
Bettan som fick jaga alldeles för lite förra säsongen börjar nu poletten trilla ner för på riktigt. Vår härliga  tjej som vi kommer få så många roliga år tillsammans med i skogen!!!
Förväntansfulla tjejer på jakt – Mamma Signe och ”lilla” Elsa 
Körlek i sommarvärme <3

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.