Mysigt!!!!

Det tog tid men äntligen kom inspirationen att börja sätta upp tavlor och annat på väggarna här hemma. Lite fix är det kvar som tex att få ett räcke runt trappen, måla murstock, få upp lite fler lampor och såpskura trägolvet som det blev rosor på när yttertaket byttes. Bortsett från det så måste jag säga att vi har verkligen världens mysigaste övervåning!

Vi börjar med vårt lilla sovrum från olika vinklar 🙂

O så ”kontoret” som egentligen också fyller massa andra funktioner än just som kontor. Diverserum kanske vi borde kalla det för 🙂

Så har det dessutom blivit ordning i min lilla ”walkin-closet” 🙂

Magnus har lite mer saker i sin lilla skrubb 🙂

Vi har använt oss av de gamla möbler och saker som fanns här i huset när vi flyttade in mixat med lite av våra gamla saker. Vi ville ha det personligt och så blev det verkligen, hela övervåningen ger ett helt fantastiskt lugn.

Nedervåningen kommer en annan dag 🙂

 

One thought on “Mysigt!!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.