Segeryra!

I onsdags åkte vi till Umeå och startade Workingtest, jag med Elsa och Signe och Magnus med Nisse och Tyra. Elsagumman var duktig men det blev inte alls många poäng och vi hamnade typ sist. Att det blev så lite poäng beror helt på orutin. Hon är bara dryga året och i det stora hela skötte hon sig fint och jag är fullt nöjd med hennes insats.

Mamma Signe gjorde det riktigt bra och det slutade med att vi vann öppenklassen! Så jättehöga poäng fick vi inte men vi vann o det var kul 🙂

Samtliga pristagare från alla tre klasser.

En riktigt rolig och trevlig dag hade vi som tyvärr straffar sig kommande dagarna, har varit helt slut igår och idag – platt fall. Nu var jag förberedd på att det skulle hända men jag blir ändå frustrerad och ledsen trots att det faktiskt ändå var värt det.

Jag la mig på soffan strax efter lunch idag och somnade rakt av och sov i nästan två timmar. Magnus som är ledig den här veckan ville åka ut med båten och peppade mig att jag skulle följa med. Det kändes just då inte alls lockande men när jag väl piggnat till lite så bestämde jag mig ändå för att hänga på. Åh, va glad jag är nu att jag gjorde det, blev ju en jättemysig eftermiddag på vattnet med ett enormt fågelliv!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.