Long time, no see…

Nu är det verkligen lång tid mellan inläggen här och jag ska verkligen skärpa till mig Jag tycker ju det är roligt att blogga men som det är nu så finns inte energin. På mitt ”recept” så stå det att jag ska göra det som är roligt och det jag mår bra av, får helt enkelt rycka upp mig 🙂

En sak som jag mår bra av är att ta bilder och det har jag gjort men bara delat med mig av några få av dem på Facebook. Vilka som finns uppladdade där och vad jag lagt här har jag dålig koll på men här kommer en pytteliten bildkavalkad  🙂

Mamma Signe och lilla Elsa
Agneta & Ice (Signe/Morr)
Ice och första gräsanden 🙂 Aningens taskigt grepp som start men…
… sen gick det som hejsan, dom måste själva med vårt stöd få till bästa sättet!
Även min lilla Elsa fick till snitsen 🙂
En fin kvällsorre i topp 🙂

 

En liten flock skarvar, de kan vara uppåt 100 st i en flock annars.
Signe
Nisse

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.