Vårljud!

I stort sätt varje morgon har vi orrspel här hemma på lägdan, roligt att titta på och härligt att höra dem. I morse var det många här men när jag kom på att jag skulle spela in dem så hade de försvunnit, så typiskt. Nu är de på lägdan igen fast de är inte lika många. De syns tyvärr inte men lyssna lite bakom allt annat fågelkvitter så hör man dem 🙂

Älskar vårens alla läten och nu väntar jag bara in göken som inte gjort sig till känna riktigt ännu.

För tre veckor sedan gick snön ända upp till grenen ute på lägdan och nu är den i stort sätt helt borta, det har verkligen gått jättefort. Ska jag vara helt ärlig så var jag tveksam om vi verkligen skulle bli av med all snö innan midsommar.

Vi tränar nu för fullt vilket hudarna förstås uppskattar och det är också precis vad jag behöver – friskluft , att göra det jag brinner för och dessutom så måste jag använda hjärnan och försöka vara lite snabbtänkt 🙂

Tyra på väg ut…
… o lika snabbt tillbaks in till mig. Suddig bild på snabb och smidig liten tjej 🙂

Bägge stortjejerna går riktig bra och Elsa är på god  väg hon också 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.