Dagarna rullar på…

… i ett lugnt tempo, vissa ”bradagar” och andra ”blääädagar” när ingenting fungerar. Det tokiga är att jag är väldigt snabb att friskförklara mig själv efter en ”bradag” och blir så ledsen och besviken varje gång jag inser att jag varit helt fel ute  och att det slår tillbaks tusen gånger om redan dagen efter. Jag har superbra hjälp av min psykolog att lära mig hantera detta men det tar tid…. Och det måste få ta tid…

Igår hade jag en ”bradag” och likaså i morse 🙂 Kände mig jätteinspirerad att ta massor av bilder och for runt hela Tynderö tillsammans med My i går kväll. En mysig kväll fick vi med både skratt och en hel del bilder.

Ett tjusigt svanpar!

Kannadagäss
Knipa
En kvällsorre i topp

I morse vaknade jag tidigt och passade på att ge mig ut en liten bit hemifrån där jag vet att det är orrspel på mornarna och där jag kommer lite närmare än vad jag gör här hemma. Tyvärr lyckades jag skrämma iväg dem och fick bara en halvsuddig bild på en av orrarna.

En spelande orre
Mera svanar i morgonsolen vid Holmö Brygga där isen börjat gå upp.
Ett gäng beckasiner på isen. Måsarna var som galna och gjorde sitt yttersta för att köra iväg dem. Det bekom inte beckasinerna det minsta 🙂

I morgon blir det sovmorgon, ska bli så skönt!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.