Vårens baksida!

Jag älskar våren och längtar verkligen tills det blir sommar men visst finns det baksidor även med dessa två underbara årstider. Ett av de onda tingen såg Ullis och jag den första av i fredags under prommisen med småtjejerna – huggormen!

Äckliga djur som jag egentligen inte är rädd för personligen men det är inge kul med tanke på hundarna som blir alldeles för nyfikna och riskerar bli bitna som Bettan blev förra sommaren. Snart kommer också getingarna, inte heller mina favoriter. Men… Snön tinar i ett rasande tempo och nu är det inte lång tid kvar innan den är borta, det känns helt fantastiskt!!

Tjejerna var så glada att vi äntligen kunde släppa dem tillsammans efter Elsas spricka i bogen som nu är läkt, oj va dom sprang! Igår blev de stortjejer på riktigt, då firade vi ett år 🙂

Diva & Elsa

Bettan har hittat sin favoritplats i hundrummet – på frysboxen. Bra utsikt både inomhus och utomhus 🙂

Bettan på boxen och mamma Signe nosar lilla Elsa i rumpan, det är nog dags för första löpet vilken dag som helst nu.

Jag har nyst som en galning under senaste veckan och trott att jag håller på att bli förkyld. Igår insåg jag varför, porslinsblomman blommar för fullt och har massor med mer knopp som är på god väg att slå ut. Porslinsblomman är otroligt vacker och luktar helt galet gott när den väl slagit ut så det är värt varendaste nysning.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.