Mera vår och besiktning!

Idag var det dags att för första gången besiktiga lilla pärlan. Jag skämdes lite när jag åkte in för bilen är så vansinnigt skitig så jag tänkte att de får nog putsa ren registreringsskylten om de ska kunna se att det är rätt bil jag kommer med.

Det är verkligen smidigt som tusan att besiktiga nu, allt från bokning till ankomst. Själva besiktningen tog bara lite drygt fem minuter – imponerande!

Bilen gick igenom utan anmärkning trots all lort så nu är det två år tills det är dags igen. Innan dess har jag förhoppningsvis bytt bil för jag behöver verkligen något fyrhjulsdrivet.

Vi for tillbaks till Bilprovningen i Timrå ikväll då planen var att vi skulle träna hundarna på den parkeringen men det var fler som hade samma plan. Vi åkte till isladan istället vilket faktiskt blev mycket bättre 🙂

Elsa
Tyra

Vi längtar tills vi slipper ”parkeringsträning” och kan börja vara på lägdorna igen! Det har verkligen känts alldeles hopplöst med all snö men under senaste veckan har det hänt massor. Håller det sig lika varmt ett par veckor till så borde snön nästan vara borta…

Djurlivet trotsar också snön – är det vår så är det!

Årets första tranpar landade här hemma igår morse.
Vi har orrspel här hemma varje morgon.
”Tuppar sig”
En fin vårbock!

Jag blir så glad när jag ser rådjur som klarat sig igenom denna sjukt jobbiga vinter. Det känns helt rätt att vi har ställt in vårens bockjakt här ute på Tynderö, vi ska vara rädda om de starka som klarat sig.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.