Gillar ”quickfixs”!

Det bästa är alltid snabba lösningar på problem men tydligen inte när det gäller stress, ångest och utmattning. Det kändes sååå bra att vara tillbaks på jobbet i tisdags men så här i efterhand kanske inte så himla smart. Det räckte med en halvdag för att all energi skulle ta slut och efter besöket hos Previa på onsdagen så beslutade vi att jag sjukskriver mig på heltid. Jag blir nu hemma en tid till. Hur länge har jag ingen aning om men jag, min chef och psykologen på Previa ska som start göra en rehabiliteringsplan tillsammans nästa vecka. Det är så jobbigt och frustrerande när skallen inte fungerar som den ska, jag blir jätteledsen men samtidigt så har jag verkligen bestämt mig för att nu ska jag inte stressa igenom det här. Det får helt enkelt ta den tid det tar att läka ihop och komma igen. När jag är sedan är redo så kommer jag tillbaks till jobbet som ”Ingela 2.0” 🙂

Det är inte bara tråkiga saker som händer här hemma 🙂 Vi har ju äntligen trotsat all snö och kommit igång med träningen av hundarna samt att vi har fått tillökning i familjen. Den här lilla prinsessan kom hem till oss idag och går allt bara bra med resten av flocken så blir hon kvar.

Hon har bara varit hemma hos oss i drygt en timme och ligger o trycker under skafferiet. Naturligtvis har vi inte alla hundar inne men det blev lite läskigt för henne ändå. Vi ger henne lite tid och snart kommer hon komma fram. Hon har redan visat att hon är en nyfiken liten tjej så det här kommer att gå jättebra!

Så var det det där med namn… Hon är sex månader och har kallats Tova men verkar inte lyssna till det så det är helt ok att byta namn. Jag tycker varannan unge heter Tova så jag skulle vilje hitta nåt bättre. Vi brukar ju hålla oss till släktnamn så jag är lite lur på att Elise kanske skulle passa 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.