Mjukstart!

Det kändes verkligen jättebra att åka till jobbet i morse, kul att träffa arbetskamrater igen! Jag hade bestämt mig för att inte jobba hela dagen så när klockan slog 13 så stämplade jag ut och åkte hem. Jag gjorde en mellanlandning på Birsta och shoppade en snabbis innan jag hämtade Elsa på dagis. Nu är jag trött fast på ett bra sätt, känner mig nöjd. Har ett besök bokat på Previa i Härnösand i morgon efter lunch så då åker jag inte in på jobbet alls. Nu håller jag alla tummar att vädret inte blir så illa som det varnas för, vill inte ha mer snö och jag vill absolut inte ut med bilen om det blir snö- och slaskkaos på vägarna.

En ”topprovis”

Det satt en liten rovis i topp  på en av granarna här hemma på eftermiddagen. Det var dock på väldigt långt håll så jag såg aldrig vad det var.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.