Glad Påsk!

Påsken här här med alldeles underbart väder och jag börjar komma på fötter igen, känns så skönt! Länge sedan jag och Magnus hade långledigt tillsammans utan en massa måsten, det behöver vi verkligen 🙂 I onsdags åkte vi till Uppsala och tränade, det gav också massor av energi även om jag var tveksam innan att jag skulle orka.

Jag och Elsa njuter av solen i Uppsala 🙂

Många härliga prommisar med hundarna har det blivit under veckan, härligt för både kropp och knopp.

Vinterlandskap, en viss kontrast mot hur det såg ut i Uppsala.
Det är väldigt gott om harspår 🙂
Tyra & Signe
Signe
Signe
Tyra

Vaknade tidigt i morse och sitter fortfarande i morgonrock men nu är det dags att dra på mig kläder och vakna till på riktigt 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.