För mycket av det roliga!

Att ha den härliga känslan av att älska sitt jobb är något jag är så glad och tacksam för. Klart att jag blir less emellanåt men det blir ju alla 🙂 Under det senaste året har det hänt så mycket på jobbet och jag har fått gjort precis det jag trivs som bäst med och dessutom så har jag gjort det riktigt bra. Det som har hänt är att jag i rena ivern kört på lite väl hårt och har haft alldeles för höga krav på mig själv. Det spelar ingen roll hur roligt och tillfredsställande jobbet är – tillslut tar batteriet helt slut och det tar stopp vilket det gjorde för mig för en vecka sedan. Ledsen, ångest, helt galet trött och tryck över bröstet mm – allt som hör stress därtill… Det kom egentligen inte som en överraskning då det har varit på gränsen under lång tid men jag har ignorerat alla signaler och tänkt att det ordnar sig. Naturligtvis så har inte tillvaron blivit mindre stressig med renovering, sjuka hundar, isproppar mm…

Blev kort och gott hemskickad av min chef och jag ska hålla mig hemma till först och främst efter påsk, efter det så är planen att jag med en rensad kalender ska komma tillbaks och köra igång igen i lugn takt.

Veckan som varit har varit jobbig, har mest sovit och så fort jag börjar fundera på att göra nåt vettigt så har jag fått panik och blivit ledsen. Tur är att det har varit fint väder så jag har kunnat varit ute med hundarna, friskluft och naturlig B-vitamin är ändå den bästa rehabiliteringen.

Har också träffat några av tjejernas barn, så fina och såååå härliga!!!

Mamma Signe med Ice (Signe/Morr)
Sixten (Tyra/Art) och mamma Tyra
Diva (Signe/Morr)

Idag har vi ställt om klockan till sommartid, så skönt att få en timme extra dagsljus på eftermiddagen/kvällen. Det går snabbt mot ljusare tider nu och enligt väderprognoserna så kommer vi få alldeles underbart påskväder 🙂

 

One thought on “För mycket av det roliga!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.