Äntligen!

Natten mot igår fick vi äntligen vatten. Nä, vi fick inte lös isproppen men vi gjorde en välisolerad provisorisk vattenledning som ligger ovanpå mark, fult som stryk men nu får det vara så tills våren/sommaren kommer och den där förbaskade isproppen släpper av sig själv. Vi höll på till klockan fyra på morgonen så vi var aningens trötta igår men det var det värt. Energin att fortsätta röja här hemma kom tillbaks i samma veva som vi fick tillbaks vattnet, nu börjar det bli riktigt mysigt.

Igår kväll fick vi äntligen den där stunden i soffan framför tv:n som vi längtat så mycket efter under en lång tid! Efter en god natts sömn i världens härligaste sovrum sitter jag nu i köket och vaknar till med en kopp kaffe och lite tända ljus, mysfaktor = tusen!

Känns skönt också att till helgen har vi inga planer på någonting förutom att vi får trevligt middagsfrämmande i morgon kväll. En helg att pyssla med det vi vill och ägna tid tillsammans med vårt fina gäng som fått alldeles för lite av vår uppmärksamhet under sista månaderna.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.