Fortfarande inget vatten!

Vatten och värme är typ det viktigaste i ett hem så att vi fortfarande är utan vatten är helt galet frustrerande! Nu har vi testat typ allt men vi får inte isproppen att lossna så nu ger vi upp…. Vi kör en ”MacGyver-lösning” helt enkelt med hjälp av en rörmokare och sen får vi fixa vattenledningen till sommaren när det har tinat så vi inte får samma problem nästa vinter igen.

Bortsett från vattenstrul så börjar vi få fint här hemma. Det saknas fortfarande lite tavlor och sånt på väggarna men det kommer, vill känna av först vad vi vill ha. Väggarna är så himla fina så det ska inte hängas upp så mycket men de som hängs upp ska vara både personligt och snyggt 🙂

Vardagsrummet
Bästa rummet i hela huset – vårt ”lilla” sovrum 🙂
Sovrummet från en liten annan annan vinkel.
Kontoret med varsitt skrivbord.

Magnus jobbar kväll och här hemma ligger hundarna o myser, mätta och nöjda. Själv sitter jag i köket och funderar på hur jag ska möblera om i köksskåpen så jag får in lite mer saker som jag inte tänkt på att vi behövde plats för.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.