Minusgrader och isproppar!

En vecka har det gått sen senaste inlägget vilket helt och hållet har att göra med den bitande och ihållande kylan som vi har haft. Måååånga minusgrader var det  vilket i och för sig är något att räkna med här uppe i i Norrland men när vattenhelsike frös för andra gången sedan vi flyttade in så blev vi less på riktigt. Nu har vi varit utan vatten sedan onsdag förra veckan och all fokus har varit på att fixa det. Idag fick Magnus låna lite bättre grejer och efter många timmar tror vi äntligen att isproppen börjar lossna men vi inser samtidigt att det blir en lång vaken natt i natt. Vi törs ju inte sluta nu när vi äntligen börjar se resultat.

Huvudbry!

Men det är inte bara frustration här hemma, i kväll fick jag äntligen klar min arbetsplats här hemma med dubbla skärmar. Så skönt att ha när jag jobbar hemma, jättejobbigt är det att sitta framför lilla pluttskärmen på den bärbara en hel arbetsdag.

Nisses klo såg fin ut när vi var på återbesök till veterinär i fredags men den luktade lite illa så de satte in antibiotika på honom.

Nisse väntar hos veterinären och håller ett stadigt grepp om sin linda som lossnade på vägen in.

Det går alltså åt rätt håll men det blir ingen träning för honom i Uppsala nästa vecka som vi planerat.

Bortsett från trasiga klor och isproppar i vattenledningen så har vi det riktigt bra. Varmt och skönt har vi här hemma nu, innanfönstrerna börjar hamna på plats och våra finaste fyrbenta har vant sig vid tanken att det är här vi ska bo och de ser verkligen ut att trivas 🙂

Signe, Tyra, Bettan & Jaffa

Just nu kan vi inte ha grabbarna och tjejerna tillsammans på grund av löp men med den lösning vi gjort i storhuset så blir allt så himla mycket enklare!

 

2 thoughts on “Minusgrader och isproppar!

  1. Kattis says:

    Nej inte en ispropp till, fy vad jobbigt. Hoppas det löser sig för er så att det inte händer igen. Att hundarna blir pigga också. Känns som att det är många som är inne i ett oflyt just nu med både det ena och det andra tråkiga. Ser nästan ut som på jobbet med 2 bildskärmar 🙂

    • Ingela Rosenholm says:

      Ja, nu är vi less på proppar och allt annat elände. Jag får också känslan av att det är en period av oflyt både här o där… Det var verkligen helt suveränt med två skärmar hemma som på jobbet, allt gick så himla smidigt och enkelt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.