Trasig klo!

En olycka kommer sällan ensam… Inte nog med Elsas trasiga bog, nu var det dags för Nisse att göra sig illa i en klo också. Klon visade sig vara sprucken hela vägen ner så man såg pulpan och det blev förstås operation. Jag hämtade honom hos veterinären efter jobbet och för att inte blöta ner bandaget så hade han en plastpåse runt tassen. Oj, vad han skämdes lillgubben – han ville inte ens titta på mig när sköterskan kom ut med honom till mig i väntrummet.

På vägen hem stannade jag en snabbis på Birsta för att hämta ut medicin åt honom som veterinären skrivit ut och när jag liks var där så blev det en snabbis in på IKEA och köpa galgar samt på Biltema och köpa sladdar till lamporna på övervåningen. Vi har tolv stycken fönster på övervåningen som jag beställde fönsterlampor till förra veckan men naturligtvis var det fel kontakt på dem så alla behöver bytas.

Jag var snabb på Birsta då bilen inte fick bli kall eftersom Nisse varit sövd och han förstås inte alls var speciellt pigg. Väl hemma så la vi ut husses jacka på golvet och den tog han plats på snabbt, låg där och myste hela kvällen <3

Livet blev lite bättre när den fåniga plastpåsen var borta. Tyvärr måste den på varje gång det ska rastas, inte populärt 😉

Bettan var nyfiken vad Nisse hade på tassen som prasslade och gjorde sitt bästa för att komma ut och kolla.

Hoppa högt kan hon men inte tillräckligt högt 🙂

Hon lyckades inte 🙂

Magnus är fortfarande sjuk, samma elände som jag hade för drygt en vecka sedan.

Snickarna var här igår så nu sitter det taklister i alla rum, blev jättefint! Bilder på det kommer kanske i kväll 🙂 Även fönsterkillen var här igår så nu börjar innerfönstren hamna på plats, direkt känner vi skillnad på värmen i huset.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.