Kul att laga mat!

Att äntligen få laga mat i ett rymligt kök med en ny spis, bra ugn, fläkt och massa arbetsytor gör det så roligt att laga mat igen!

Vart i köket det är bäst tex att hacka grönsaker osv har jag inte kommit på än men det ger sig det också 🙂

Paella blev det ikväll, gott som tusan!

Löp är det på gång här hemma och förvånad blev jag då jag upptäckte att Signe var först ut – en månad för tidigt. Lite tokigt då vi hade räknat med att ännu nästa löp skulle vara först under november vilket hade varit helt perfekt då planen är att para henne då. Som det ser ut nu så kan det bli julaftonsvalpar och blir det så måste vi ändra lite planer inför nästa jul…

Idag har det inte blivit så himla mycket gjort här hemma då Magnus är sjuk och jag toktrött efter en krogkväll med jobbet igår. Kul hade vi och jag kom inte alls hem så sent men fredagar är slitsamma och det tar på gamla kroppen att ställa om sig till ”partymood” sista dagen efter en hysterisk arbetsvecka…

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.