Ordning & Reda!

Igår fick vi tillbaks vattnet som vi varit utan sedan i lördags morgon, så skönt att kunna köra igång diskmaskinen och börja städa undan på allvar. Köket börjar nu äntligen kännas som ett kök även om det är lite småplock kvar 🙂 Det är lite pyssel att reda ut vad som ska ligga i vilken låda och i vilket skåp, jag kommer få göra om det många gånger innan det känns rätt gissar jag. Listerna ska också på plats, håller alla tummar att de gör det den här veckan!

Morgonkaffe på gång!
Lite saker som har legat i kartonger kvar som ska diskas samt en del såna där diversesaker som ska ”hitta rätt låda eller skåp” men under kvällen ska även denna bänk vara rensad 🙂
Våra ytterkläder hänger på stolarna eftersom vi inte fått klart i hallen ännu. Vill inte sätta upp krokar förrän resten är klart där ute.

En helt magisk känsla var det igår kväll efter att vi tagit kvällsduschen, så himla skönt att slippa dra på sig mössa, jacka och storstövlar för att frusen i vinterkylan springa tvärs över gården till lillstugan. Nu är vi på plats och har allt under samma tak! Nästan en liten overklighetskänsla efter all väntan som varit både på det ena och det andra sedan vi flyttade hit 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.