Inflyttade!

Äntligen är vi på plats i vårt drömhus! Låååång väntan har det varit och vi är egentligen inte färdiga men ska vi fortsätta till vi känner oss helt klara med allt så kommer vi aldrig komma in. Under veckan kommer taklisterna komma upp och efter det har vi lite listning vid murstock- och kakelkanter att fixa, en del målning är kvar, lägga golv i hallen, möblering samt fixa tavlor, krokar och lite annat skoj 🙂 Finns naturligtvis massa annat som ska fixas också men allt känns bättre nu när vi är på plats, mycket roligare att påta på efter jobbet när vi är på plats!

Vardagsrummet
Sovhörnan i sovrummet. I det här rummet saknas det bla fönsterlampor samt överkast då det jag köpt var alldeles för litet.
Vårt lilla kontor – mysigt som tusan men det saknas möbler, nån mysig matta o någonting på väggarna 🙂
Vedspisen i köket.
Första middagen på plats i ugnen….
… och på spisen 🙂

Det var så himla mysigt i morse att dricka morgonkaffet i nya köket, som vi längtat!

Som pricken över i så ställde My ut Bettan på Västernorrlands Kennelklubbs inofficiella utställning idag, blev Hp, BIR och BIG 2.  Visst lät det proffsigt när jag skrev  alla förkortningar 🙂 Haha, jag förstår inte mycket mer av dem än att det är typ jättebra och att nu är My och Bettan redo för att köra den officiella utställningen på Gärde till våren! Ska bli så spännande!

Sötisar <3

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.