Bacillerna har nått Ravansböle…

… och jag har varit däckad sen i måndags kväll. Inge snorig vilket är märkligt, bara halsont, värk i kroppen och huvudvärk samt feber. Jag har inte haft någon matlust och mest bara sovit och tyckt synd om mig själv. Att dra på sig de här bacillerna nu kan man nog kalla världens sämsta timing eftersom vi planerar att flytta in i storhuset till helgen och vi har massor att göra. Jag har inte fått ett skit gjort men samtidigt så är det bara att gilla läget, jag kan inte göra någonting åt detta. Har bestämt mig för att stanna hemma i morgon också, den här gången ska jag inte stressa tillbaks till jobbet för det straffar sig nästan alltid.

Här har vi tillbringat hela dagarna den här veckan jag och brudarna <3

Alla hjärtans dag var det igår och glad blev jag när kärleken kom hem med en fin orkidé på kvällskvisten, kände mig genast lite piggare och på bättre humör 🙂

Nu är det dags att krypa under täcket och jag hoppas verkligen att jag kan somna, kan bli svårt eftersom jag sov fyra timmar på eftermiddagen.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.