Måndag!

Kära nån vad helgerna går fort, de verkligen rusar iväg!!! Vi har varit hemma hela helgen och grejat med det vi kan greja med, tar lite stopp då vissa saker hänger på hantverkare som inte dök upp förra veckan som utlovat. Jag lyckades dessutom sabba min rygg igår efter att ha halkat på en isfläck i lördags så jag fick inte alls många knop gjorda igår… Jag blir både rädd och ledsen när jag får ont i ryggen på just det här sättet, orkar verkligen inte gå igenom det en gång till. Blir att jag får stå åt sidan nu några dagar och vila ryggen ordentligt så ger det förhoppningsvis med sig.

Trots sena hantverkare och ryggkrasch så har det ändå hänt en del här hemma med rör och eldragningar bland annat. Inte mycket att lägga ut på bild men nödvändigt att få gjort 🙂

En välförtjänt paus i vardagsrummet.
Tyra var med oss i storhuset hela dagen i lördags, jättemysigt men hon blev lite spak ang att hon inte fick ligga i soffan.
SötTyra

Blev knipa till middag i lördags,länge sen och gott som tusan 🙂

På söndag eftermiddag började det att snöa igen, enligt prognos ska det komma 1-2 dm till den här veckan. Det är verkligen helt galet, våra snövallar utefter vår väg är nu så höga så mötesplats-skyltarna nästan försvinner.

Nu är det dags att beta av en arbetsvecka till. Frågan är om vi kommer in i storhuset till helgen som kommer eller om det tar en vecka till…. Vi siktar på kommande helg och klarar vi det är det bra 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.