Tystnad!

Sitter i köket i lillstugan med en kopp kaffe efter maten och bara njuter av tystnaden. Hundarna har kommit till ro och det enda som hörs är knastret från vedspisen, så himla mysigt.

ElsaGumman som envisas med att dra ut filten ur bädden till mitt på golvet där hon har uppsikt över alla 🙂

Det är inte många kvällar kvar nu i lillstugan, känns plötsligt lite vemodigt för vi har det ju himla mysigt här inne. Drygt ett och ett halvt år har vi bott på dessa 60 kvadratmeter vi och hundarna men även om vi har det bra här så kommer vi få det ännu bättre i stora fina huset. Mer yta, nyfixat och minst lika fridfullt där som här i lilla stugan.

Idag åkte jag in en snabbis på jobbet för att vara med på ett 30-minutersmöte som jag inte hade hjärta att styra om en gång till när jag i sista sekund bestämde mig för att ta semester precis de här dagarna. Va snopen jag blev när jag kom till jobbet och fick veta att mötet var inställt, en helt onödig tur till Sundsvall och tillbaks med andra ord.  Surnade till lite men det goda humöret kom tillbaks när jag såg samma flock orrar på vägen hem som jag såg när jag åkte in till stan.

Precis när jag skulle ta bilder gick solen i moln vilket var synd men jag hade inte tid att vänta ut den, hade köpt semlor som jag och Magnus skulle hinna äta innan det var dags för honom att åka till jobbet.

 

2 thoughts on “Tystnad!

  1. Ingela Rosenholm says:

    Men så har nu ju mer harar i stället, tänk om vi kunde ha bytt några med varandra så vi jämnat ut det lite 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.