Dagarna går fort…

… nu och vi hinner inte så mycket mer än att vara i storhuset o greja så vi får komma in någongång. Jag har varit ledig den här veckan för att packa upp kartonger, slänga skräp och stuva undan sånt som vi inte ska ha. Tack och lov har vi också en hel del hjälp av nära och kära med både det ena och det andra, verkligen guld värt! I kväll bröt vi efter middagen för nu är vi trötta och behövde en liten paus. Blev en lugn kväll framför tv och dator, hör små snarkningar från vardagsrummet just nu <3

Skåpen är fyllda och bänkarna hyfsat städade.
Några möbler på plats i vardagsrummet 🙂
Långa trasmattan ska bort men skönt att gå på nu när det är så kallt.

Lite kalas har vi också haft här hemma. Planen var att Fanny skulle ha sitt kalas i sitt hus i lördags men pga torsdagens oväder i kombination med trasig traktor så var hennes väg inte skottad så dit gick det inte att åka. Istället så samlades hela gänget hemma hos oss.  Vi höll till i köket i storhuset, aningens kyligt men mysigt hade vi!

Sötaste, gladaste och goaste lilla Linus <3
Axel, Lisa, Elias & min lilla mamma.
Elias & Linus <3

Förutom renovering, fix och kalas så har det inte hänt så mycket mer. Ovädret drog förbi med besked förra veckan men nu när det är skottat och allt fungerar som det ska igen så kan jag inte annat säga än att det är helt magiskt vackert ute.

Vinter i Ravansböle.
Orrar i vinterträd.

Vår lilla räv som smyger omkring här om nätterna blir allt modigare, inatt smög han förbi 1,5 meter utanför fönstren till hundrummet och vardagsrummet i storhuset 🙂

Nattens rävspår.

Det känns att solen värmer nu och jag längtar tills vi flyttat in och kan slappna av lite mer. Då ska jag nästa gång solen skiner ta med mig en stor termos kaffe ut, gräva en grop i en av de stora snödriviorna som jag kan sitta mysigt i och bara njuta!!

 

2 thoughts on “Dagarna går fort…

  1. Kattis says:

    Men å så fint det blir. Och så härligt ni kommer att få det ute i snön när det börjar värma på lite. Jag köpte Jäger igår så jag har förberett mig för härliga vårvinterdagar 🙂 Vi måste komma ut och kolla snart.

  2. Ingela Rosenholm says:

    Ja, det blir så himla fint och vi känner oss så nöjda. Nu till helgen blir det nog fullt ös här hemma med det sista och sen räknar vi med att kunna flytta in helgen efter det 🙂 Ni är så välkomna!!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.