Så nöjd!!!!

Idag när jag kom hem från jobbet var tapeterna i vardagsrummet på plats och det blev sååååå fint!

Vi skulle behöva åka och köpa taklister i morgon men efter att ha sett SMHI:s prognoser så blir det inge körande med släpvagn förrän tidigast fredag. 4-5 dm mer snö ska det komma i kombination med vinden 21 i byarna, vart ska detta sluta? Tycker det kan hålla sig precis som det är nu, det var så himla fint när jag var ut på lunchen och dessutom ingen halka.

Parken utanför jobbet.

Att åka in på jobbet på torsdag kommer heller inte på fråga då Magnus jobbar kväll. Kommer det de mängder de förutspår så finns det inte en suck att jag kommer in på vår gård med min bil efter jobbet.

 

2 thoughts on “Så nöjd!!!!

    • Ingela Rosenholm says:

      Nä, nu är det inte alls långt kvar, 1-2 veckor skulle jag gissa på. Är ledig mån-tors nästa vecka för att städa och börja flytta grejer 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.