Extrahundar och äntligen fredag!

Eller fasiken, det är ju inte fredag… Jag har haft fredag hela dagen och det känns lika tungt varenda gång jag inser att jag har helt fel.

Vi fick två extrahundar med oss hem idag som ska stanna över helgen, Ingrids skrattande lilla Moss och Mys-Issy. Blev lite ”tupperi” med Nisse direkt o så var brudarna förstås tvungna att visa lilla Moss att han ska hålla sig på mattan, snabbt överstökad var den processen och nu är det frid här hemma 🙂

Signe påtalar tydligt att det är hennes husse.

Tanken var att vi skulle åka och köpa takvärg efter jobbet men vår ”färg-gubbe” hade inte tid med oss ikväll så vi gör det i morgon istället 🙂 O eftersom vi liks inte behövde åka någonstans och jag hade frdagsfeeling så fixade Magnus varsin Irish Coffee, herre jäklats så gott det var och så länge sedan!

Klockan tickar fort och snart är den så där mycket igen, dags för kvällsrastning och sedan krypa under täcket och sova.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.