Att hålla koll!

Eftersom vi just nu bara har en bil så blir det lite struligt när Magnus jobbar eftermiddag, jag åker hem på lunchen o jobbar hemma eftermiddagen så får Magnus ta min bil. Så himla typiskt att Nivan skulle gå sönder precis när vi fixat hunddagis till Elsa för att vi skulle slippa krångla med halvdagar hit o dit, är det inte det ena så är det det andra… På onsdag är troligen Nivan körbar igen  så då kan vi återgå till det normala 🙂

Det är lite skönt också att jobba hemma ibland, har verkligen stökat undan massor idag. Hela gänget har varit inne med mig och de har skött sig så bra <3 Elsa har varit eldvakt…

… och Tello har hållit koll på gården hela eftermiddagen, ser han något misstänkt så tvekar han inte att tala om det 🙂

Resten av gänget gosade ihop sig och har sovit typ hela dagen.

Blev lite besviken när jag åkte hem vid lunchtid när jag såg att de hade sandat vägen, jag som hade tänkt åka spark efter jobbet. Det var absolut inte halt på vägen och hade verkligen inte behövts sandats men jag antar att det är order från kommunen och det måste väl följas. Men trist är det!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.