Vinter, Birsta, tapetval och lite annat.

En härlig söndag har vi haft fylld med lite ditt och lite datt. Magnus gick lös med slipen på väggarna direkt i morse medan jag fixade hundarna och tvätten. Spacklet hade dock inte torkat överallt så när Magnus gjort det som gick så tog vi med oss labbarna och tog en prommis till Fanny istället och kollade hur det gick för henne.

Nya golvet i ”hobbyrummet” strax på plats.

Vägen nere hos Fanny var plogad så vi fortsatte in på den en bit så vi kunde släppa lös hundarna en stund.

Jaffa, Signe, Tyra och så Nisse som inte alls hade nån lust att posa… Äta snö var tydligen roligare.

Det är verkligen vackert ute nu och alldeles lagom temperatur.

Vi har sett att det stryker omkring en räv här hemma och det verkar som den övernattar i vår ladugård vissa nätter. I morse såg vi färska spår igen som leder in genom en liten glipa.

Det var också spår ute på lägdan så Magnus tog på sig turskidorna och kollade om han kunde se var den kommer ifrån och om den verkar hålla sig till  samma väg.

Eftermiddagen ägnades till tapetjakt på Birsta, kändes riktigt bra att vi hittade det vi ville ha till både vardagsrummet och till kontoret på första affären vi var in på. Grått och vitt blev det till bägge rummen, det är det färgtemat vi valt till i stort sätt hela huset fast på lite olika sätt. Jag fick inte till några bra bilder på tapeterna så jag lägger in länkar till dem i stället.

Tapeten till vardagsrummet

Tapeten till kontoret

Nöjda efter snabbt beslut och inköp som känns så himla bra så avslutade vi vår lilla utflykt med en middag på IKEA. Absolut inte den nyttigaste men gott som tusan var det.

 

Nu är vi hemma, inne i värmen och nyduschad  efter en rolig sparktur med stövarna, jag tror faktiskt de tyckte att det var riktigt roligt – framförallt TelloGubben.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.