Drömmar!

Äntligen fredag kväll och vi njuter av att det är helg med en god fredagsmiddag och vetskapen om att vi får  lite sovmorgon. Jag fattar inte att jag är så himla trött, måtte ljuset ute komma snart för annars är det lika bra att gå i ide på riktigt. Åh, vad vi längtar tills den fredagen vi kommer hem från jobbet och bara kan njuta av att vi är inne i storhuset, har gjort middag i nya köket och funderar tillsammans vad vi ska hitta på för skoj under helgen. Det är inte så jättelångt kvar men ju närmare vi kommer ju mer drömmer jag om att vi är just där – längtar!!!!!

Att drömma och längta efter något är bra för själen även om det känns jobbigt ibland då tålamodet tryter vilket det har en förmåga att göra hos mig 🙂 Min lillasyster Frida och hennes sambo Kricke väntar sitt första barn om sex månader vilket garanterat är det mest fantastiska man kan vänta på, i det läget vill man ju verkligen att månaderna ska gå fort. Dubbelt så roligt och spännande blev det idag när vi fick veta att det inte bara är en, det  är två små Frida/Kricke-bebisar som kommer i slutet av juli <3

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.