Dagistrött och rymning!

Som jag skrev för ett par dagar sedan så går Elsa numer på dagis på Birsta Hundcenter och ska göra det under två månader först och främst, sen får vi se. Som steg ett ska röntgen först och främst visa att sprickan är helt läkt och efter det så får hon vara på dagis ett tag till innan vi har henne i hundgården med de andra – bara för att vara på den säkra sidan. Att vara ”dagishund” tycker Elsa är skoj även om hon ska ta det lugnt även där, hon höll på att dra omkull mig när vi skulle in i morse. Skönt var det dock för ”mattehjärtat” att också se att hon tyckte det var kul att komma hem, hon var typ lika ivrig då. Haha, det är som att ha barn på nytt 🙂

Det tar på lilla skallen att vara på dagis, hon är trött och nöjd när hon kommer hem vilket också känns jättebra eftersom hon är väldigt ostimulerad nu då hon inte ens fått gå en kort prommis på fyra veckor och nu blir det lika trist i fyra långa veckor till..

Förutom att vi har en hund som är skadad så har vi ju också en rymmare – Tello. Vi vet att han är en utbrytarkung men vi har verkligen säkrat hundgården mot alla eventuella rymningsförsök… Trodde vi…. Att en så pass stor hund kan pressa sig igenom en sån smal springa mellan grindarna som han på något sätt lyckas pressa isär är en gåta.

Tello har antagligen varit ute länge idag. Hans lilla utflykt avslutades med att han fick skjuts hem till en snäll dam ute  på Åstön som reagerade på att han sprang på stora vägen utan pejl. Hon öppnade bildörren till baksätet och lockade in honom i bilen vilket inte alls var några problem eftersom han älskar att åka bil.  Tello hade snabbt hoppat in men lika snabbt förflyttat sig till framsätet på passagerarsidan som om det vore det mest naturliga i hela världen, ska man åka bil så ska man åka fint 🙂 Väl framme hos den snälla damen så hade han lika snabbt funnit sig tillrätta tillsammans med henne i soffan och myste som bara Tello kan <3.

Stort tack för att du reagerade och tog dig an en helt främmande hund så fint och dessutom fick ut en efterlysning efter ägarna så snabbt!

Nu är Tello tack och lov hemma igen och är förstås jättetrött. Inatt blir det en natt tillsammans med oss i sängen!

Vår älskade gamla lilla kanelbulle!

 

One thought on “Dagistrött och rymning!

  1. Kattis says:

    Men kära nån vilken historia. Helt obegriplig att Tello kunde ta sig ut från hundgården och det var väl för väl att han blev upplockad. Tur att det finns änglar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.