En stormig dag både på ena och andra sättet!

Ja, det har verkligen stormat idag – bokstavligen! Vinden viner runt knutarna, huset skakar och ibland känns det som att taket ska lyfta.  Snön yr helt galet runt i luften, typiskt en sån där dag när man inte sätter ut foten utanför dörren om det inte finns anledning. Anledning finns det ju alltid när man har hundar men inte ens dom är speciellt intresserade att vara ute några längre stunder idag 🙂

I morse var jag på återbesök med Elsa till veterinären och tyvärr visade plåtarna att inte sprickan är läkt ännu. Prognosen ser trots det bra ut eftersom att hon inte har ont och man kan ana på bilderna att det börjat bildas ny vävnad. Resultatet av besöket blev  att vi kör ytterligare fyra veckor i stillhet och efter det tar vi nya bilder. Jobbigt för lilltjejen som är hyfsat ostimulerad just nu…

När vi kom hem och jag fått i mig lunch gick vi o la oss på sängen hela gänget och myste en stund.

Elsa var fortfarande lite groggy efter veterinärbesöket och extra mysig <3

Det blir förstås meckigt med fyra veckor till då vi inte kan ha Elsa i hundgården på dagarna men det löste vi genom att boka dagisplats på Birsta Hundcenter åt henne två månader framåt. Det känns som en jättebra lösning både för Elsas och för vår skull.

Som pricken över i så var plasten runt pallen med hundmaten som kom idag trasigt. DHL hade tejpat ihop efter bästa förmåga men det hade åkt ur en hel del foder ur fyra av säckarna. Frustrerande men vi beställer så mycket mat och det här är första gången det händer…

 

2 thoughts on “En stormig dag både på ena och andra sättet!

  1. Kattis says:

    Så tråkigt och tungt att sprickan inte läkt ihop ännu. Blir väl bara strikta koppelpromenader nu och inget hopp i snön. Jobbigt att rasta hundarna nu med all snö. Konrad som är så himla omständig när han ska bajsa har jätte stora problem. Han vill inte sitta vid vägen utan ska så långt bort som möjligt och nu försvinner han ju i snön 🙁

    • Ingela Rosenholm says:

      Ja, jättetråkigt framförallt för Elsas skull. Vi fortsätter med korta koppelrastningar och undviker alla hopp. Tyvärr så är det en omöjlighet att hålla henne 100% lugn med alla fyra tassar på backen eftersom hon inte har ont. Men vi gör vårt bästa 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.