Snö, kalas och uttråkad hund!

En sak är då säker, ingen kan klaga på att vi fått lite snö i år 🙂 För min egen del tycker jag det räcker nu, vill att minusgraderna håller i sig så snön får ligga kvar så fint på träden som den gör nu samt att jag inte vill ha isgata igen.

Plogvallar….

Elsa mår bra och är tapper trots att hon tycker att livet är bra tråkigt, hon blir såååå avis när hon ser de andra springa lösa! Inne sysselsätter hon sig själv, flyttar hon inte runt filtar så hittar hon alltid något annat att bära runt på 🙂

Elsa med husses handske <3

Nu är det snart dags för lite lunch innan vi ska börja förbereda oss för 60-årsfels på Knaust. Det är min lilla faster som nått 60-årsstrecket och vi har lyxat till det och bokat rum på Knaust vi också 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.