Att gå i ide!

Jag hade en hel del planer inför den här veckan, både på jobbet och privat. Att då få nackspärren från helvetet var inte så himla jättelägligt, allt gick åt skogen känns det som… Jag har totalt gått i ide i går och idag men nu börjar det äntligen kännas som om det är på väg att släppa.

Snö har vi fått i massor vilket är mysigt, jag håller alla tummar för att det utlovade regnet håller sig borta och att vi får ha det så här fint ett tag till i alla fall.

En stövare som kikar ut 🙂

I tisdags gjorde jag och Magnus någonting jag aldrig tror vi gjort tillsammans, vi åkte in till Birsta på mellandagsrea. Det gick att locka med honom eftersom vi liks skulle köpa kakel till köket och när det var klart så höll vi oss i affärerna som ligger i utkanten av Birsta 🙂 Blev inte direkt någon storhandling men en perkulator fick vi i alla fall med oss.

Nu känns det att julen är över och jag tror faktiskt att julpyntet (det lilla jag tagit fram) städas bort redan efter nyår. Det är jättemysigt och fint men det blir lite rörigt när vi bor så litet.

Den här fick vi av svärmor och den är så fin så den får stå kvar lite längre än det andra 🙂

Elsa mår riktigt bra nu men hon tycker livet är bra tråkigt med ett koppel runt halsen när vi är ute, det är ju mycket roligare att springa lös.  Lite rastlös är hon också, idag har vi ägnat oss till ”filtflyttning”. Jag viker filtarna och lägger dem på hundplatserna, Elsa drar fram dem o lägger de mitt på golvet där hon tycker att hon ska ligga, jag viker ihop o lägger tillbaks dem, hon drar fram dem osv osv osv.

Prinsessan på ärten.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.