God Jul!!!!!

I morse väckte Magnus mig när kaffet var klart och så hade vi en mysig julaftonsmorgon med julklappsöppning <3 Elsa mår dessutom mycket bättre nu vilket är skönt att se, hon har inte alls lika ont längre.  Nu fortsätter vi benhårt med endast koppelrastningar och busfritt fram till den 16 januari när vi ska till veterinären på återbesök så kommer det här kommer lösa sig!

På eftermiddagen samlades några av oss barn hemma hos pappa och Christina vilket var jättemysigt, jag tror inte jag har firat en enda julafton tillsammans med dem sedan mina barn var små. En jättetrevlig kväll har vi haft med massa god mat, skratt och julklappsspel 🙂

Kurt och pappa i köket!
Cristina
Min söta pappa delar ut julklappar iklädd en blinkande tomteluva  🙂
Simon och Jennie
Lillasyster Frida och Kricke. 

En riktigt mysig julafton har vi haft och jag hoppas ni har haft detsamma!

God Jul på er!!!!

Ett tappert försök till en fin julbild vilket inte var helt enkelt då hundarna tyckte det var galet pinsamt och därmed inte speciellt samarbetsvilliga, resultatet blev som det blev 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.