Hemma igen!

Tidigt i lördags morse så var vi hemma i Ravansböle igen efter en veckas helt underbar semester på Sal, Kap Verde. Vi har verkligen fått en vecka för omladdning av alla batterier – sol, värme, bad i både pool och härligt hav, god mat, kanonfint hotell med fantastisk service och framförallt ”No Stress” 🙂

Den mesta tiden tillbringade vi på hotellområdet som är helt enormt stort med flera restauranger, pooler mm. Hur skönt detta än är så är det ändå alltid roligt att göra någonting annat också så vi bokade en ridtur. Vi lyckades dessutom välja den perfekta dagen då det var enda dagen under hela veckan som var helt mulen. En härlig tur fick vi som gick genom öknen och galopp längs stranden i vattenbrynet.

Från vänster: Vår guide, jag och Esterella, Magnus och King
Jag och Esterella
Jag och Esterella
Magnus och King
Guiden hittade en död liten sköldpaddsbebis som tyvärr inte klarat sig till vattnet 🙁

En jättemysig och rolig förmiddag som förstås resulterade i en jävulsk träningsverk men det var det värt 🙂

Nu är vi hemma till vardagen och det känns bra. Hundarna blev så glada när vi kom hem så jag trodde nästan de skulle pussa ihjäl oss 🙂 Första dagen på jobbet var trög så det känns skönt att det kommer lite mer ledigheter nu, blir en alldeles lagom mjukstart.

 

One thought on “Hemma igen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.