Hej mitt vinterland!

Förra veckan regnade snön bort men under sista dagarna har vädret fyllt på en hel del av vit fin snö igen. Nu är har vi alldeles perfekt mängd enligt mig och jag håller tummarna att den får ligga kvar den här gången. Jag håller också tummarna att det inte kommer så himla mycket till för det räcker nu, det är alldeles lagom. Det är så vackert och det blir trevligare på alla sätt och vis jämfört med när det bara mörkt, grått och isigt ute!

Vårt hus bakom träden.

Bilderna togs i tisdags eftermiddag och sedan dess så har det kommit minst det dubbla.

Väder spelar ingen roll, så länge isen inte lagt sig så är det svårt för en labbe att låta bli att ta sig ett dopp. Här är det Signe som den här gången var sist i vattnet, resten av gänget var redan färdigbadade 🙂

Det ser verkligen kallt ut och att titta på filmen gör att jag ännu mer ser fram emot vår resa till solen nästa vecka. I skrivande stund är det 8 dagar, 1 timme, 1 minut och 33 sekunder kvar innan planet lättar från Arlanda 🙂 Igår var det 31 grader varmt dit vi ska – aningens kontrast och känns alldeles underbart!!!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.