Baciller på ingång?

Något skit har jag i kroppen och jag har haft en alldeles galen huvudvärk idag. Gav upp efter halva dagen på jobbet och åkte hem o sov. Frusen var jag så det var mysigt att ha hela gänget med mig i sängen, blev snabbt varmt och gott 🙂

Efter några timmars sömn kände jag mig lite piggare och fixade middag. Magnus jobbade kväll så jag passade på att göra fiskpinnar som bara jag tycker om. Hade jag orkat så skulle jag gjort potatismos till men den energin fanns inte, fick duga med kokpärer.

Hopplöst att steka här inne i lillstugan eftersom vi inte har någon köksfläkt, blir snabbt värsta dimman… Men snart har vi äntligen ett riktigt kök igen, ska bli så skönt!!

Nu längtar vi in hit!

Idag är Elsa hela sju månader och det har hon firat med mammamys i vår säng typ hela dagen 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.