Det händer…

… verkligen massor här hemma nu både på övervåningen och på nedervåningen. Dock är det inte mycket att lägga ut på bilder ännu då allt bara är halvfärdigt och ser konstigt ut på bild 🙂 Men snart kommer det lite smakprov, gissar på framåt slutet av nästa vecka 🙂

Förutom själva renoveringen så har vi återigen lite funderingar kring vilket rum som ska användas till vad… Har vi tänkt rätt eller blir det bättre om vi tänker om helt och hållet? Aningens i sista sekund men samtidigt är det ju bra att vi fick detta hjärnbryderi nu och inte om en månad, vi har ju fortfarande full möjlighet att tänka om lite.

Gå i skogen rensar skallen bra och det var precis vad jag gjorde, tog med mig gänget ut för att fånga det sista ljuset av dagen. Om jag blev nå klokare vet jag inte men härligt var det 🙂

Bäcken låg stilla och de vackra färgerna från himlen i skymning speglades så fint i den.

Jag hann inte mer än att ta en bild så hörde jag ett plums o så var friden i den bäcken slut…

Nisse förstås, vem annars!?!? Haha, de andra hängde glatt på och på några sekunder så hade jag fem labbar i vattnet 🙂

Vi hann inte gå så långt eftersom det börjat mörkna och jag hade ingen pannlampa med mig. Men vi tog en annan sväng hem än vår vanliga och smög förbi Fannys hus från nedsidan. Hittade en hyfsad stig mellan våra hus, inte en människostig utan snarare en rådjursstig 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.