När tiden går sakta!

Vet inte om det är årstiden, en stressig höst eller vad tusan det är men fy vad jag är trött!!! Har ingen inspiration alls just nu och längtar bara tills huset är klart så vi kan flytta in och så vill jag att dagarna ska gå lite fortare så vi får komma iväg på vår resa någon gång! Dagarna går vääääldigt sakta nu, känns som det har varit november hur länge som helst och att den här tråkmånaden aldrig någonsin kommer att ta slut.

Farsdag var det igår och jag pratade med lilla pappsen men det blev inget farsdagsbesök då vi var mitt upp i takfix i köket mm. Det får bli en annan dag helt enkelt 🙂

Fick fina bilder på lilla Ice (Signe/Morr), gullgubben. Mamma upp i dagen, så pass lika så jag tog fel hund i onsdags när jag skulle rasta Signe i Uppsala. Haha, det tog en stund innan jag insåg mitt misstag  🙂

Nu blir det ett par koppar kaffe till och sedan är det dags att ställa om hjärnan för ytterligare en jobbvecka.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.