Örnbo!

Alla har vi ju våra speciella prommissvängar och även jag har en som jag går ofta och har gjort sedan vi flyttade hit för drygt ett år sedan. När jag går den vägen så brukar jag snegla på en tall som ser lite rolig ut på mitten, det är som en bulle där och jag har tänkt att den måste vara lite ”vanskapt”. Idag tittade jag lite extra o ser att det är ju för tusan ett fågelbo typ tre-fyra meter upp, så pass stort så jag skulle få plats där utan problem. Har googlat på det och det måste vara ett kungsörnsbo, allt stämmer och vi vet ju att vi har dem här då vi ser dem titt som tätt.

Örnnäste

Blandade känslor… Gillar inte att ha dem här hemma men nu är de här och jag har aldrig sett ett bo förut så det blev ändå spännande 🙂

Har jobbat hemma idag och hann ta en ordentlig tur i skogen i dagsljus, så skönt – både för mig och för resten av flocken!

Kvällssol mellan träden.
Frostigt blåbärsris.
Elsa
Hela labbegänget samlat – Jaffa, Tyra, Elsa, Signe & Nisse!!!!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.