Hur dum får man va?

Att vara mörkrädd som jag är, ensam hemma mitt i höstrusket innan jag hunnit vänja mig vid mörkret och då välja att slå igång ett avsnitt av ”Det okända” kanske inte var så himla klyftigt…. Dumt rent ut sagt, tur inte Magnus jobbar så sent!

Serier i den här kategorin får i fortsättningen tittas på dagtid 🙂 Brottet från att jag just nu hör massa konstiga ljud hemma (inbillar mig förstås) så mår jag ganska gott. Hundarna är rastade och nöjda, elden sprakar i spisen och jag sippar på en kopp kaffe.

Är trött som tusan men ska hålla mig vaken en stund till. En och en halv dag kvar till helg och jag längtar verkligen! Längtar också till vår resa för vi behöver det nu, 36 dagar kvar 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.