Vintertid & Pensionärer!

Kalasade igår hemma hos pappa och Christina då Christina fyllt pensionär – 65 år. En trevlig kväll med god mat, dryck och skratt 🙂 Tyvärr blev de bilder jag tog så suddiga, helt oredigerbara…

Jag hade det helt klart för mig igår att klockan skulle ställas om till vintertid inatt men när vi la oss för att sova så hade jag inte en tanke på att ställa om klockradion. Vaknade 07:10 enligt väckarklockan då Elsa behövde ut och kissa. Funderade varför inte larmen på våra mobiler gått, vi hade ju ställt dem på 07:00. Kollade på mobilen och då insåg jag missen 🙂 Hade vid det laget hunnit piggna till så istället för att krypa ner under täcket igen så tände jag ljus och fixade kaffe.

Tog inte lång stund så kom även Magnus smygande som vaknat av kaffedoften 🙂

Idag måste vi bestämma oss hur vi ska måla väggarna i köket för att sedan börja måla. Färgen har vi klar för oss och den är hemma, det är mer ”huret” som är problemet…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.