Bara för att vi är värd det!

Nästa vecka sätter snickarna igång med huset och i samband med kommer också vårt arbete igång. Blir intensiva veckor och de avslutar vi (eller tar en paus i om vi har kvar att göra) med en solsemester. Det blir Kap Verde igen men denna gång på den andra ön Sal, Melia Dunas Beach Resort. All Inclusive, spa och dessutom vuxenavdelning – helt underbart!  Den här gången ska vi hålla oss friska men om vi har oturen med oss igen så lovar jag att alla medikamenter kommer vara nerpackade. Inte en resa till utan nässpray 🙂

Planen var egentligen inte att göra resan redan nu men vi behöver det och är verkligen värda det 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.