Mörker!!!!

Vet inte vad det beror på men oj vad vi är trötta på kvällarna nu… Både fredag och lördag kväll somnade vi redan klockan åtta. Söndag och måndag kämpade vi för att härda ut någon timme till men så snart vi la huvudet på kudden så tvärslocknade vi. Tror det beror på gråa dagar och mörker och jag hoppas att det går till sig snart för jag vill verkligen vara pigg!

Trots nästan sjuklig trötthet (känns det som) så blev det en mysig helg med tävlingar, kalas och mysiga skogsprommisar. Nu längtar jag redan till nästa helg och det känns ganska bra att jag även är ledig i morgon 🙂

GullElias 2 år!
Mysig prommis med My som tog det fina fotot, Andreas och gänget. Från vänster: Tyra, Elsa, Jaffa, Signe, Trixie & Issy
Lektyr 🙂

Nu behöver vi hitta något bra sätt att ladda på energin igen för vill vi in i storhuset till jul så har vi några intensiva veckor framför oss…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.